ثبت بیش از ۲ هزار درخواست مردمی در سامانه جامع فضای سبز توضیحات شهردار مشهدمقدس در جلسه علنی شورای شهر مشهد درخصوص سیلاب اخیر درباره کوچه «حاجی تقی»؛ فرعی طبرسی ۲۷ مشهد که قدمتی ۵۰۰ ساله دارد در صدوشانزدهمین جلسه علنی شورای اسلامی شهر مشهد چه گذشت؟ (۲۱ خرداد ۱۴۰۳) | امسال از حیث پروژه‌های عمرانی، سال بسیار مهمی برای مدیریت شهری است کوچه میثاق ۵ مشهد نیاز به اصلاح هندسی ندارد همراهی مدیریت شهری با ۷۰ پروژه زائرسرای ارزان قیمت «توس، مهرگان و رضویه»؛ ۳ شهر جدید در همسایگی مشهد اعمال‌قانون ۱۸۲۰ دستگاه خودروی حادثه‌ساز در مشهد | ۲۵۷ موتورسوار به‌دلیل نداشتن کلاه ایمنی توقیف شدند (۲۱ خرداد ۱۴۰۳) ترافیک سنگین در بزرگراه آزادی و میدان شهید فهمیده مشهد (۲۱ خرداد ۱۴۰۳) تخفیف ۳۰ درصدی عوارض ساختمانی تمدید نمی‌شود | مهلت تا پایان خردادماه تشکیل کمیته برخورد با متخلفان آبگیری سدهای مشهد افزایش استفاده از ظرفیت دوچرخه‌های اشتراکی در مشهد از ۲درصد به ۴درصد درباره مزرعه «محمدآباد» و کال «قره خان» مشهد| نگاهی به بیرون دروازه پایین خیابان مشهد منازل ساکنان شهرک صبا مشهد بعد از ۲۵ سال سند دار شد تدوین برنامه عملیاتی شهرسازی برای منطقه ثامن مشهد کوچ صنایع محور غرب مشهد با دریافت امتیاز جلسه آسیب‌شناسی سیلاب مشهد برگزار می‌شود شهروند خبرنگار | گلایه شهروند از سنگ‌فرش یکی از کوچه های خیابان نمایشگاه مشهد + پاسخ ‌‏هدف‌گذاری ۴ میلیون مترمربع آسفالت معابر مشهدمقدس در سال ۱۴۰۳
سرخط خبرها

آیت‌الله علم‌الهدی: هدف کانون‌های قدرت و ثروت، تبدیل شهر امام رضا (ع) به یک منطقه تفریحی است | توسعه مشهد باید بر مدار اخلاق و دین باشد

  • کد خبر: ۱۷۹۳۲۶
  • ۲۴ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۳:۱۰
آیت‌الله علم‌الهدی: هدف کانون‌های قدرت و ثروت، تبدیل شهر امام رضا (ع) به یک منطقه تفریحی است | توسعه مشهد باید بر مدار اخلاق و دین باشد
نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی گفت: از گذشته تاکنون، همیشه برخی از سرمایه‌گذاران مافیای قدرت و ثروت هم بوده‌اند که طرح‌های رنگارنگ برای ساخت مجموعه‌های تفریحی ارائه می‌کردند تا به قول خودشان، هویت مشهد را از پایتخت فرهنگی جهان اسلام به یک شهر توریستی و کانون تفریح و سرگرمی تبدیل کنند.

به گزارش شهرآرانیوز، آیت‌الله سید احمد علم‌الهدی در دیدار با حجت‌الاسلام رضا رمضانی گیلانی، دبیرکل مجمع جهانی اهل‌بیت(ع) که با حضور جمعی از معاونان وی در دفتر نماینده ولی فقیه در استان خراسان رضوی برگزار شد، اظهار کرد: این یک مزیت بزرگ برای شیعیان ایران و اقصی نقاط جهان است که مرجعیت واحدی داشته باشند و یک نهاد حقوقی همچون مجمع جهانی اهل‌بیت (ع) بتواند در جنبه‌های مختلف فکری و معرفتی، اندیشه تشیّع را در جهان گسترش بدهد و آن را بیش از پیش فراگیر کند.

وی افزود: آغاز به کار دفتر مجمع جهانی اهل‌بیت(ع) در مشهدالرضا (ع) هم یک فرصت فرهنگی مهم است که با توجه به ظرفیت‌های ذاتی شهر امام رضا(ع)، زمینه اثرگذاری برای فعالیت‌های مجمع را دوچندان می‌کند.

توسعه مشهد باید بر مدار اخلاق و دین باشد

امام‌جمعه مشهد خاطرنشان کرد: در سال ۱۴۰۰، مشهدالرضا(ع) بیش از ۷ میلیون زائر خارجی داشت و امسال این پیش‌بینی وجود دارد که شمار زائران خارجی به ۱۰میلیون نفر برسد. این شمار از زائران خارجی که عمدتاً عرب‌زبان هم هستند، ظرفیت بسیار مطلوبی را فراهم می‌کنند که براساس آن بتوان زمینه آشنایی بیشتر آن‌ها با معارف اهل‌بیت(ع) و به‌خصوص امام رضا(ع) را فراهم کرد تا هر زائر به سفیر نشر این آموزه‌ها و البته میزبانی حسنه مردم مشهد تبدیل شود.

وی ادامه داد: در این بین البته برخی از سرمایه‌گذاران مافیای قدرت و ثروت هم آمدند و طرح‌های رنگارنگ برای ساخت مجموعه‌های تفریحی ارائه کردند تا به قول خودشان، هویت مشهد را از پایتخت فرهنگی جهان اسلام به یک شهر توریستی و کانون تفریح و سرگرمی تبدیل کنند، اما بنده مخالف اصلی این طرح‌ها هستم و باور دارم که توسعه مشهدالرضا(ع) باید از طریق یک جریان سالم و اخلاقی صورت بگیرد. اینجاست که کانون‌های فرهنگی و تبلیغی همچون مجمع جهانی اهل‌بیت(ع) می‌توانند به صحنه بیایند و در عرصه مدیریت زائران خارجی از لحظه ورود آن‌ها به مشهدالرضا(ع) تا زمان بدرقه آن‌ها برای بازگشت، نقش‌آفرینی فعال داشته باشند.

مشهد، قطب فکری و فرهنگی جهان اسلام

دبیرکل مجمع جهانی اهل‌بیت(ع) نیز در این دیدار با بیان اینکه مشهدالرضا(ع) بدون شک یکی از قطب‌های فکری و فرهنگی جهان اسلام و تشیّع است، تصریح کرد: علی ابن موسی‌الرضا(ع) در سیره خود به‌عنوان یک شخصیت تعاملی با سایر ادیان و مذاهب مشهور بوده و از این منظر، می‌توان از منطق و استدلال امام هشتم(ع) در جلسات مناظره استفاده کرد.

وی تأکید کرد: هم‌اکنون مجمع جهانی اهل‌بیت(ع) با ۱۳۰ کشور جهان مرتبط است. خبرگزاری «ابنا» وابسته به مجمع، هم‌اکنون به ۲۷زبان فعالیت می‌کند و دایرة‌المعارف مجازی به نام «ویکی شیعه» نیز به ۲۲زبان زنده دنیا، روزانه بیش از ۴۰۰هزار بازدیدکننده دارد و این آمار در ماه مبارک رمضان به ۷۰۰هزار بازدید نیز می‌رسد. به‌موازات این، شبکه بین‌المللی «ثقلین» هم به زبان عربی از همه کشور‌های اسلامی مخاطب دارد و دانشگاه مجمع نیز با ۷۲هزار متر زیربنای آموزشی، در ۲۲رشته تحصیلی میزبان دانشجویانی از ۲۹ملیت مختلف است.

حجت‌الاسلام رمضانی با بیان اینکه در حال حاضر، بیش از سه هزار مبلّغ مذهبی با مجمع جهانی اهل‌بیت(ع) تعامل و ارتباط دارند، گفت: مجمع جهانی اهل‌بیت(ع) در همه کشور‌های اسلامی، از ظرفیت مبلّغان آموزش‌دیده‌ای استفاده می‌کند که ناشر مکتب ائمه اطهار(ع) هستند و در یک نمونه، شمار مبلّغان کشور عراق اخیراً به ۶۰۰نفر افزایش یافته است. بر همین اساس، افتتاح دفتر نمایندگی مجمع در مشهدالرضا(ع) می‌تواند به انسجام بیشتر این شبکه و ترویج معارف رضوی در بین مذاهب مختلف اسلامی کمک کند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->